AcasăLifestyleAntreprenoriat cu picanterii. Un român produce sosuri iuţi într-un mic atelier din...

Antreprenoriat cu picanterii. Un român produce sosuri iuţi într-un mic atelier din Sighişoara

-

În Sighişoara, într-un atelier special amenajat, trei sortimente de sosuri de ardei iuţi condimentează fiecare zi de business din viaţa lui Adrian Ştefănescu. Cocheta cu ideea de a pune pe piaţă un astfel de produs încă din 2016, dar a avut nevoie de timp şi practică până când a găsit formula perfectă.

Pe lista de „to-do” a Onza Flavours în 2021 se mai regăseşte şi deschiderea unui punct de procesare cu ajutorul accesării de fonduri europene. În plus, antreprenorul are în vedere organizarea, în luna august, a primului festival de tip street food în Cetatea Sighişoara. Atunci şi acolo ar urma să aibă loc şi un concurs mai aparte: o competiţie de mâncat ardei iuţi.

 

mai mult la   /www.businessmagazin.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„E destul de evident că au fost oameni în Timişoara care...

0
Azi este Ziua Timişoarei (interviul a avut loc în 3 august – n.a.). Cum credeţi că arată Timişoara în august 2022 faţă de Timişoara...

Descoperă mai multe la Sighișoreanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura