AcasăSaxoburgumDosar penal pentru două svastici desenate pe Sinagoga din Sighişoara. Cine e...

Dosar penal pentru două svastici desenate pe Sinagoga din Sighişoara. Cine e principalul suspect

-

Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce au fost sesizaţi că pe stâlpii Sinagogii evreieşti din Sighişoara au fost desenate două svastici.

În urma verificărilor au fost duse la audieri cinci persoane, un adolescent de 15 ani fiind cercetat pentru utilizarea în public a simbolurilor antisemite. „La data de 22 decembrie a.c., în cursul serii, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tache Ionescu din localitate, pe 2 stâlpi ce aparţin Sinagogii evreieşti sunt desenate două simboluri svastica.
La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii de investigaţii criminale, unde au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis poliţiştii din Mureş. Potrivit acestora, poliţiştii au demarat de îndată o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările comiterii faptei, precum şi pentru tragerea la răspundere penală a autorilor.

Citeste mai mult: adev.ro/r4offr

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

A nins la Sighișoara

A nins la Sighișoara