Festivalul de Film şi Istorii Râşnov: Tocmai ce s-a încheiat prima zi de #FFIR14 de la Râșnov!

0
349

Tocmai ce s-a încheiat prima zi de #FFIR14 de la Râșnov! Și s-a încheiat cu mult bine!
Când am crezut că după 14 ani nimic nu ne mai poate surprinde, ne-a surprins. Din senin a început o ploaie torențială ce părea că nu se va mai termina vreodată. Și încă odată ne-au surprins om la lună, cu o deschidere de festival care cu siguranță va rămâne în istorie, și toți oamenii la lună, care nu s-au lăsat speriați de semi furtuna din jurul nostru.

Și încă odată ne-a surprins sentimentul ăsta de festival, o combinație de emoții, niște adrenalină, gândul că nimic nu va ieși cum trebuie și în secunda 2 optimismul că lucrurile vor ieși mai bine decât ne-am dorit sau imaginat vreodată, multă pasiune și dorința de a continua.
Am spus-o deja de multe ori, #FFIR14 este despre granițe, dar și despre limite și depășirea acestora, iar astăzi ni le-am depășit, iar😁 și noi, și FFIR, și voluntarii care au stat în ploaie, poate, poate mai reușesc să țină ceva uscat și voi care ați dat dovadă de atâta iubire.

Noi n-am făcut nimic, doar i-am chemat, de magia acestei seri, s-au ocupat stimabilii prieteni de la om la lună. Dacă auziți vreodată că au concert aproape de voi, insistăm să nu-i ratați.
În grădina festivalului se aud încă râsete și oameni care se bucură că sunt aici. E trecut de 12, e deja a 2-a zi de FFIR la Râșnov.

Iar la Capăt de linie am fost noi, noi toți!

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

Lasă un răspuns