Oana Țoiu | USR : DNA efectuează percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, la Direcția de Urbanism și la sediul celor 17 societăți care își desfășoară activitatea ilegal pe lângă malul Dâmboviței

0
210
Chiar în acest moment DNA efectuează percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, la Direcția de Urbanism și la sediul celor 17 societăți care își desfășoară activitatea ilegal pe lângă malul Dâmboviței.
Este noaptea minții ca unii antreprenori să facă tot ce este necesar legal, cu costurile directe și de timp aferente, și alții să își ia de la ei putere bucăți de maluri și ilegal să pună terase acolo iar când sunt prinși să nu aibă deloc probleme, cu excepția unor amenzi modice, și a doua zi să primească iar clienți în spații care nu au avut autorizațiile necesare. Terasele nu sunt ciuperci să apară spontan după ploaie.
Lucian Judele, viceprimar al Sectorului 3, a semnalat aceste probleme din vreme primăriei, și ele sunt acum în atenția justiției!
………………………..
Dacă DNA este aici, ar fi cazul să se intereseze și de terasele care urmează să fie construite pe locul în care, în 2021, s-au stins din viață 2 muncitori.
De asemenea, pentru bunul mers al acțiunii de justiție pun la dispoziție un document în care tocmai Primăria recunoaște că nu a emis autorizații de construcție pentru terasele percheziționate astăzi sau pentru terasele de pe Bulevardul Decebal. Vorbim despre câteva sute de metri pătrați de terase amplasate ilegal.
Terasele au sugrumat tot spațiul pietonal de pe lângă malul Dâmboviței, Piața Alba Iulia și Bulevardul Decebal.
Singura acțiune pe care a luat-o Primăria Sectorului 3 împotriva acestor societăți, deși atât presiunea noastră, cât și presiunea societății civile au existat mereu, a fost să sancționeze cu o sumă modică terasele, care și-au continuat apoi activitatea în mod ilegal.
Justiția trebuie să-și facă datoria.

Lasă un răspuns