Festivalul de Film şi Istorii Râşnov : „Om la Lună” sosesc pe 20 august la Rasnov pentru un super spectacol

0
265

În cazul în care vă întrebați când o să-i mai vedeți și ascultați în Brașov pe cei de la om la lună, pe 20 august, vă dăm întâlnire de la ora 20:00, în Grădina Cetății Râșnov pentru a ne bucura împreună de muzica cu suflet și noul album om la lună, ”Echilibru”!

”Echilibru” conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei.

Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

Detalii și informații noi: www.facebook.com/filmsiistoriirasnov

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

Save the date: 20 august – #CetateaRasnov
Concertul începe la ora 20.00. Tu ți-ai luat bilet?
Locurile sunt limitate https://bit.ly/3cL9BcZ

 

 

Lasă un răspuns